L'Authentique

verven met aandacht voor kwaliteit


L’Authentique is een merk geboren uit de passie voor interieur en design. Wat begon met zelfgemaakte verf, ontwikkelde zich in enkele jaren tot een uniek en eigentijds interieurmerk.

Met aandacht voor detail en vakmanschap biedt L'Authentique een breed scala aan verfproducten die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Een greep uit de collectie:

De krijtverven van L’Authentique zijn watergedragen, minerale verven met een fluweelachtige uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. De unieke, handgemixte pigmenten geven een interieur een authentieke uitstraling.

Kalkverf is een verfsoort welke vervaardigd wordt uit water en kalk, en daarom 100% natuurlijk is. Kalkverf geeft een uniek, mat effect en voegt een unieke touch toe aan het interieur. Door de manier van aanbrengen kan een streperig of gewolkt effect worden gecreëerd.

De matte muurverf van L’Authentique is toe te passen op zowel gips als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op.

De Waterproof Stucco is een 1-component Betonlook pasta die met de juiste voorbehandeling, verwerking en afwerking toepasbaar is op wanden en vloeren in o.a. woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers (uitzondering: vloer natte cel), sanitaire ruimtes, trappen en showrooms.