Arquinesia.

“The Secret Place”


Wandelend door de mooie oude straatjes van Palma de Mallorca vond Christien in een stil straatje per toeval een verborgen parel. De winkel van Arquinesia is een prachtige plek vol met heerlijke geuren. Een ontdekking waar je blij van wordt, een lust voor je zintuigen.
Arquinesia is een merk wat is geïnspireerd op de geuren van de Balearische eilanden. Er zijn 5 geuren die alle zijn gebaseerd op het eiland. Het neemt je mee op reis door de bijzondere en onvergelijkbare wereld van de Balearen.

De vijf geuren vertellen het verhaal van het eiland:
• Sea Breeze, deze geur ruikt naar een frisse zeebries. Je arriveert op het eiland.
• Secret Garden. Dit zijn de geuren van de uitbundige vegetatie op het eiland, je ontdekt ze op verborgen plekken in stille straatjes en achter prachtige oude deuren.
• Fig heeft de zoete geur van de eeuwenoude vijgenboom
• Orange hoort natuurlijk bij de mediterrane wereld. De witte bloemen van de oranjebloesem geven een frisse subtiele geur.
•Scent of History vertelt het verhaal van oude mediterrane stadshuizen en gebouwen. Een kruidige en houtige geur.

We zijn blij dat wij deze geuren als enige verkooppunt in Nederland in onze winkel verkopen. Arquinesia is een uniek en bijzonder merk met een eigen verhaal vol passie en historie. Bovendien is het biologisch en veganistisch. Tijdloze en hoogstaande geuren, welke je persoonlijkheid ondersteunen en niet overstemmen.
We nodigen u uit om de geuren zelf te ervaren bij ons in de winkel.